Mye spennende fotball denne helgen

Det er ikke bare i Gran idrettspark det er stor aktivitet. Denne helgen har vi mange bortekamper for elitelagene. På Elverum har G13 (2005) satt seg fore å gjøre en god innsats i Elverumsturneringen.

2018-06-17
runemeier69

Det er flere viktige kamper i helgen. G16 trengte poeng for å beholde plassen i Elite, men gikk på et knepent 2-1 tap mot HamKam på Hamar. Juniorgutta kunne også sikre seg fornyet kontrakt mot Lillehammer, og etter storseier mot Faaberg på onsdag var spenn

ingen stor. På Stampesletta ble motstanden for stor, og selv om Christian Sommerstad Stenerud satte inn et pent mål 10 minutter ut i 2. omgang, sto det 4-1 på dommerens blokk ved kampslutt.

Søndag spilter G15 elitekamp, med 4 plass i sin gruppe og skal spille Elite også til høsten. En spennede kamp som endte med 4-3 seier. Nok en fin kamp av vår G-15-årgang.

Og endelig er det ny A-kamp nå på søndag. Brummundal2 venter på bortebane. I skrivende stund er det pause, og det står 0-4. Gran scoret etter 30 sekunder og har full kontroll på denne kampen. Følg oppdateringene fra Arne Hvinden på Facebook. (Kampen endte 0-6. Red. anm).

Hvordan gikk det med gjengen på Elverum, da? Guttene ledet 2-0 et stykke inn i første omgang, men en utvisning på 3 minutter og et par enkle mål for motstanderen, sot det 2-3 til pause. Etter hvilen viste HamKam seg som et bedre lag, og til slutt vant de kampen 2-5. På bildene ses trener Pål Tingelstad som instruerer laget. Bildet til Høyre viser Leander som hadde mange bra skudd på mål, mens hele laget feirer på bildet under.