Åpnet for påmelding til GAST GRAN IL FFO

En fotballfritidsordning etter skoletid for de eldste elevene ved barneskolene på Hadeland.

Et tilbud som gjør at de som er for gamle for ordinær SFO i regi av skolen også får muligheten til å samles etter skolen i strukturerte former med fokus på samhold, læring, mestring og fotballtrening.

Tilbudet gjelder for alle elever fra 5-7 klasse i barneskolen som ønsker en tilrettelagt hverdag etter skoletid sammen med gamle og nye kamerater som ønsker en aktiv hverdag med bevegelse og fotball som fokus på kameratskap, mestring, læring og progresjon.

 

Vi starter opp med en dag i uken, onsdager. Åpningstid  fra 13.30 og frem til klokken 17.30.  Selve treningsøkta starter ca 1530, og er ferdig rundt 1700. Vi følger skoleruta

Hovedaktiviteten er fotball, men ikke uten innslag fra andre idretter/aktiviteter for å stimulere til bedre koordinasjon og motorikk. Treningen/aktiviteten varer i minimum 70 min. Det serveres proviant i form av f.eks frukt, brødmat, energibar før økta.

2020-10-18
haraldbjoralt

Aktiviteten/fotballtreningen planlegges og gjennomføres av dyktige trenere med godkjente trenerlisenser i regi av Norges Fotballforbund og UEFA (Union of European Football Associations) Den pedagogiske oppfølgingen spesielt utenfor fotballbanen følges ekstra opp av utdannet faglærer i kroppsøving og idrettsfag. 

Leder og sportslig ansvarlig for FFO er Ole Petter Berget, han har UEFA-B trenerutdanning. Han har med seg Sivert Røste, som er utdannet faglærer i kroppsøving og Nicolas Kamango som trenere. 

Det vil også komme kjente enkeltpersoner med ekspertise fra de øverste nivåene fra fotballen innom FFO utover året. 

 

Filosofi

FFO skal skape bevegelsesglede gjennom:

  • Varierte og nye øvelser
  • Stimulere til mer aktivitet
  •  Mestringsfølelse på og utenfor fotballbanen gjennom trygghet og 
  • Utvikle fotballferdigheter OG menneske ferdigheter 

 

FFO sine pedagogiske stikkord :

- Se og bli sett

- Gi og ta ansvar

- Mobbefritt og Fair Play

- Trygge og forutsigbare rammer

- Medbestemmelse

 

FFO ønsker å bidra til gode vaner gjennom:

- Samhold

- Skape selvstendighet

- Respekt og folkeskikk

- Planlegging og struktur

 

Trygghet

Tilbudet skal være trygt for barn og foreldre, FFO skal ha mob.nr til foresatte.

Hvis barn ikke kommer på FFO skal det gis beskjed. Barnet sammen med foreldrene er selv ansvarlig for henting/avreise FFO. 

Ansvarlige :

Hovedansvarlig for FFO og treningsaktiviteten er Ole Petter Berget som er utdannet UEFA B lisens trener i fotball og sammen har han med seg utdannet faglærer i kroppsøving og idrettsfag Sivert Røste. I tillegg vil det være kursede NFF grasrottrenere innom som en del av instruktør-teamet. 

Priser :

Avgiften for å delta på dette er satt til kr 500,- pr mnd. Det vil bli sendt ut faktura i starten av hver måned. Påmeldingen er bindende for hele perioden. Oppsigelse av plassen er mulig, men det skal da betales for inneværende måned, pluss en måned til.

Spørsmål om FFO/trening/opplegg: Ole Petter Berget 48021252

Spørsmål om fakturering: Harald Bjøralt 95872740

 

 

 

Kalender

April
MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket